Левски преговаря тайно с Удоджи

Go down

Левски преговаря тайно с Удоджи

Post  Admin on Tue Apr 28, 2009 6:46 pm

Представител на Левски е имал среща с нигерийския футболист на ЦСКА Удоджи, пише агенция "Блиц". Разговорът се е провел в средата на миналата седмица, уточниха пред "Блиц" достоверни източници. От "Герена" пробват да отмъкнат "армейското" острие по подобие на Фелипе да Коща, който през зимата избяга от Борисовата градина и подписа със "сините", след като разтрогна с ЦСКА по вина на клуба. Сега в Левски са си поставили за задача да отмъкнат и Удоджи, чийто договор с 31-кратните шампиони изтича на 30 юни. Ръководството на "сините" предлагало малко по-висока заплата на нигериеца от финансово възнаграждение, което той получава на "Армията".

"Този път няма да ги огрее. Удоджи бе върнат в първия отбор от Любослав Пенев. Виждате, че Любо постоянно го налага в титулярния състав. А и ние сме категорични, че Удоджи няма да приеме тяхната оферта", отсякоха от "Българска армия".

Междувременно, босовете на ЦСКА съобщиха, че от лятото "армейската" школа няма повече да се подвизава на "Червено знаме", а ще бъде преместена в село Герман. Част от децата и юношите ще тренират на базата на Конелиано, а останалите – в Борисовата градина, където ще се построят още един или два изкуствени терена, както и на Паначерово.
Admin
Admin
Admin

Posts : 25
Join date : 2009-04-28

View user profile http://lpfc1936.forumotions.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum